• 0165 548824
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over Uitgeverij Van Vlimmeren

Van Vlimmeren is gespecialiseerd in het ontwikkelen van onderwijsmateriaal op het vakgebied bedrijfseconomie en economie en veel vakken daaromheen. Wij zijn vooral bekend door Bedrijfseconomie in Balans, M&O in Balans en Economie Integraal, maar onze auteurs hebben gezamenlijk meer drie eeuwen ervaring (daarna gestopt met tellen!) 

 

Meer over Van Vlimmeren

Over onze auteurs

De meeste auteurs komen uit de praktijk en kennen goed de vraag vanuit het bedrijfsleven, sommigen combineren dit met het geven van les of college of zijn uitsluitend werkzaam binnen het onderwijs. Soms zitten daar strijdigheden in en dat leidt tot felle discussies. Dat is alleen maar goed voor onze gedeelde passie: onderwijs.

De leeftijden variëren van 25 tot 85 en alles ertussen; juist die mix geeft een combinatie van ervaring, actualiteit, en geeft ook continuïteit. Onze serie Bedrijfseconomie in Balans bestaat met de voorloper B-E in Balans en Management & Organisatie in Balans 30 jaar en het is de bedoeling dat daar nog minimaal dezelfde periode bijkomt.

Ideeën?

Bij ons staat iedereen open voor experimenten, of dat nu in de boeken is of met digitale componenten. Door de samenstelling van onze teams kunnen we een schat aan ervaring benutten voor de modernste technieken. We kennen de problemen met vaak weinig contacturen in vooral hoger onderwijs, en proberen oplossingen te zoeken. Dat is de ene keer eenvoudiger dan de andere keer, maar dat weten we pas na het kennen van de situatie. Voor iedere vraag, is een oplossing mogelijk.

Auteur worden?

Wij zoeken nog auteurs voor diverse niveaus en diverse vakken. We vinden praktijkervaring en casuïstiek belangrijker dan schrijfervaring. Als je interesse hebt, open staat voor (digitale) experimenten, niet wordt afgeschrikt door felle discussies, gevoel voor humor en zelfspot hebt, zelfstandig kunt werken en het leuk vindt om in een hecht teamverband onderwijsmateriaal te ontwikkelen, pas je mogelijk bij ons. Neem dan voor meer informatie contact met ons op.

Contactinformatie Uitgeverij Van Vlimmeren

Hieronder vindt u onze contactgegevens. Neem eenvoudig per e-mail of telefoon contact met ons op.
Uitgeverij Van Vlimmeren B.V.
De Meeten 21
4706NJ Roosendaal
Image

Uitgeverij Van Vlimmeren B.V.
De Meeten 21
4706NJ Roosendaal

Tel: 0165 548824
Fax: 0165 548823
Mail: info@vanvlimmeren.nl
Web: www.vanvlimmeren.nl

KvK: 20080439

0Meer informatie?
Neem contact met ons op

Methodesites

Management & Organisatie in Balans voor het vak management en organisatie havo en vwo

Bedrijfseconomie in Balans voor het vak bedrijfsecononomie havo en vwo

Economie Integraal voor het vak economie bovenbouw havo en vwo

Integraal in Balans voor het vak economie en bedrijfseconomie onderbouw havo en vwo

Elementair boekhouden in Balans voor Elementair boekhouden/Basiskennis boekhouden (BKB)

Basiskennis ondernemerschap in Balans voor Basiskennis ondernemerschap (BKO)

Kostencalculatie voor onder meer Basiskennis Calculatie (BKC), Praktijkdiploma Boekhouden (PDB) en Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Financiering voor onder meer Praktijkdiploma Boekhouden (PDB) en Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Boekhouden en bedrijfsadministratie voor onder meer Elementair boekhouden/Basiskennis boekhouden (BKB), Praktijkdiploma Boekhouden (PDB) en Moderne Bedrijfsadministratie (MBA), mbo, hbo en wo.

Copyright © 2024 Uitgeverij Van Vlimmeren BV.